A ház

 Egy merőben új válasz a környezet tudatos életre

Ha a Noah házat választod, akkor egy carbon semlegesen működő, korunk minden kényelmi elvárásának megfelelő otthon mellett döntesz. Új házad tervezéskor a nagy és kellemes terek, a sok napfény és a legjobb ergonómiai megoldások keresése vezérelt bennünket.

A Noah Ház teljesen „önellátó”,(valójában több energiát termel, mint amennyit felhasznál), s teljes körűen képes összegyűjteni és előállítani teljes ivó- és háztartási vízszükségletét. Ezért, ha úgy tetszik, teljesen függetlenítheted magad a közmű bekötésektől és a havi számláktól.

A Noah Ház ugyan kívülről ugyanúgy néz ki, mint akármelyik, hagyományos technológiával készült épület, valójában (kizárólag újrahasznosítható anyagokból készült), előgyártott elemekből, a helyszínen szereljük össze, ezért új otthonodba akár 30 napon belül be is költözhetsz.  Ennek, a forradalmian új konstrukciónak köszönhetően a ház bármikor szétszedhető és újratelepíthető bárhol, ahol szeretnéd. Mostantól tehát nemcsak a bútoraidat, de a házadat is viheted magaddal.

Végül, talán az sem mellékes, hogy a Noah Ház különösen ellenáll a természeti csapásoknak, legyen az árvíz, szélvihar vagy akár földrengés.

Galéria