NOAH 1.3

NOAH 1.3

A Noah Ház sorozatgyártásához szükséges gyártmányfejlesztés befejeződött, melynek eredménye, hogy 2018. tavaszán megjelenik a piacon a Noah Ház első rendelhető változata.

Kezdetben a 130m2 lakótér + közel 50m2 terasz alapterületű ház kerül forgalomba, melyet az év vége felé követnek majd a 100m2 lakótér + 30m2 terasz, illetve a 160 m2 lakótér + 60 m2 terasz típusok.

NOAH 1.3 típus (130m2) a XXI. század legújabb technológiai megoldásait ötvözi a praktikus, kényelmes, modern belsőépítészeti irányokat tükröző és emberközpontú belső tér kialakításával.

A Noah Ház valójában”aktív ház”, amely újrahasznosítható anyagokat felhasználó, előre gyártott elemekből készül, különleges szigeteléssel és technológiával.

A lakóház esővizet gyűjt és tisztít, kezeli a szennyvizet, a napenergiát hasznosítja az elektromos berendezések működtetéséhez, képes megtermelni saját energia szükségleteit.

A Noah Ház a természet szemével szinte láthatatlan, mivel semmilyen ökológiai lábnyomot nem hagy. A házban lakók modern építészeti előírásoknak is megfelelő, egyedi tervezésű házban élnek, lemondások nélküli kényelmet élvezve, ténylegesen hozzájárulva a Föld energiaforrásainak megőrzéséhez.

Új ház tervezéskor a nagy és kellemes terek, a sok napfény és a legjobb ergonómiai megoldások keresése vezérelt bennünket.

A Noah Ház ugyan kívülről ugyanúgy néz ki, mint akármelyik, hagyományos technológiával készült épület, valójában kizárólag újrahasznosítható anyagokból készült, előgyártott elemekből, a helyszínen szereljük össze. A technológiának köszönhetően a megrendelő akár 40 napon belül be is költözhet az új otthonba.

Az sem teljesen mellékes, hogy a Noah Ház különösen ellenáll a természeti csapásoknak, legyen az árvíz, szélvihar vagy akár Richeter skála szerinti 7-es erősségű földrengés.

Adatlap

  • lakótér: 137m2

  • terasz: 48 m2

  • hálószobák száma: 3

  • Fürdőszobák száma: 2

  • Egyéb Helyiségek: Nappali – konyha – dolgozó szoba - mosókonyha

3D séta

Nézzen be a házba ! A nyílra kettintva tovább haladhat, a kurzort a képre helyezve, megfogva és elhúzva, körbenézhet.

Betekint
Érdeklődik?