Noah - A Szabadság háza

Semmiben sem kötöttünk kompromisszumot, amikor a Noah Házat megterveztük, ahogy Te sem fogadsz el fél megoldásokat, ha az új otthonodról van szó. A házunk ugyanakkor tele van olyan, újszerű megoldásokkal és lehetőségekkel, amiket biztosan értékelsz, ha szabadon és környezet tudatosan szeretnél élni. Kattints ide, és megtudod mi mindent kínál Neked a Noah Ház.

Az Alfa ház - a valóság igazolta a terveket és az elvárásokat

A ház 4-5 fő számára (két felnőtt és két-három gyerek), általános családmodellre készült, számukra egy igazán kényelmes méretű és elrendezésű élettér lehet. A helyiségek funkciói és a berendezés teljesen korszerű, a mai európai igényeknek megfelelő. A berendezés. A külső és belső burkolatok és a bútorok anyagai választhatók lesznek, így minden ház személyre szabottá válik. Valamennyi tároló bútor (gardrób, konyhaszekrény, előszoba szekrény, beépített bútorok, stb.) szerves részei az épületnek. Ezért a vásárlónak csupán az ágyat, az étkező asztalt, a kanapét illetve a kiegészítőket kell egyedileg beszereznie. Igény szerint ezek kiválasztásában is örömmel teszünk javaslatokat.

A piacon egyedülálló termék egy fém tartószerkezetre felépített kész ház, amely talajcsavarokkal csatlakozik a talajhoz. Déli tájolással szinte bármilyen általános talajszerkezetre telepíthető. Az épület gyűjti, fertőtleníti és felhasználja az esővizet. Normál felhasználás mellett hónapokig elegendő esővizet képes tárolni. Az áramot egy oda-vissza játszó villanyórával és napelemmel termeli. A Noah ház tehát semmilyen közművet nem igényel, csupán a saját elektromos hálózatára kell rácsatlakozni. Olyan típusházat terveztünk, amely sorozatgyártásban készül. Az épület formája adott, viszont a külső megjelenés és a belső design teljesen egyedi igények alapján változatható.

Híreink

Mar
02

Egy újabb megkeresés, egy újabb cikk. Ezúttal a Házak magazin szerkesztősége érdeklődött a Noah Ház megoldásai iránt.  

Olvass tovább
Oct
31

Noah House projekt bemutatkozása a "A zöld és élhető épített környezetért" konferencián.

Olvass tovább
Oct
13

A Noah Házat bemutatta a Szép Házak magazin

Olvass tovább